Marketing

Oglasvajte se na nasem sajtu!

ZAŠTO SE OGLAŠAVATI NA INTERNET RADIJU?

Radio je jedna od uobičajenih platformi za reklamiranje. Oglašavanje tj. kampanja na radiju košta kao oglas u dnevnim novinama. Međutim, radio je dinamičan medij gde, na kraju krajeva, oglašivači imaju priliku nešto reći konzumentima radija, odnosno njihovim potencijalnim kupcima / korisnicima usluga. Mnogi konsultanti i marketinški stručnjaci smatraju kako je zabavna i informativna kampanja na radiju solidan nosač celokupne kampanje. Svejedno, nekolicina kampanja ima i podršku u npr. štampanom izdanju (novine, billboardi i sl.).

U stvari, svaka odgovorna osoba za oglašavanje, bilo da se radi o agenciji, producentu marketinga ili samom klijentu, trebala bi znati koja platforma i koja vrsta oglašavanja najbolje odgovara kampanji.

PREDNOSTI OGLAŠAVANJA NA RADIJU

Svaki radio ima svoj format, AC, HOT AC, CHR, Oldies, samo domaća muzika, možda samo ozbiljna muzika ili nešto sasvim drugo, naravno, ako pričamo samo o muzici. Tu su onda radio stanice koje funkcionišu kao “Talk Radio” ili neke druge čiji program čini veći procenat priče, a nešto manje muzika.

Brojke koje prikazuju slušanost i cene oglašavanja kao najbitnije činioce su jako bitni parametri koji bi trebali odlučivati prilikom izbora radija za kampanju jer svaki od ovih formata ima svoju publiku.

Ono što je jako bitno, radio produkcija i samo emitovanje nisu toliko skupi (naročito na internet radiju) pa oglašivači mogu da se istovremeno oglašavaju na nekoliko radija odjednom. U slučaju promene situacije na tržištu, reklama se lagano i brzo napravi iznova ili se postojeća izmeni.

Ono što je najbitnije, dobra reklama Vam može napraviti sjajan posao za malo uloženog novca, jer osim oglašavanja na radiju Radio Mira Bosanka, bićete podržani i na našoj internet stranici www.radiomira-bosanka.com kao i na FACEBOOK stranici našeg radija!


Informacije o cjeni i načinu oglašavanja mozete dobti na navedene kontakte:
Tel. 0049-151 4555 1484
ili 
 
radiosrna.bosanka@googlemail.com

234total visits,1visits today